Hvem er vi

På vores grund er der mange forskellige tilbud.
Vi har  tre tilbud:

AktivKollegiet er et tilbud med 2 slags beboere.

Den ene gruppe er til unge mennesker med behov for pædagogisk støtte  i egen lejlighed- hertil er der 14 lejligheder.

Den anden gruppe er unge mennesker under uddannelse og med socialt overskud, hertil er der 10 enkeltværelser med toilet og bad, dertil rummelige fælleslokaler b.la kantine med udsigt over havet. AktivKollegiets fælleslokaler danner ramme om et livligt multikurelt miljø.

Opholdsstedet Hellebæk er et tilbud med 3 pladser  til unge mennesker med psykosociale og psykiatriske problemstillinger.

Lille Hellebæk er et enkeltmandstilbud hvor der er mulighed for at skærme et ungt menneske med komplekse psyko-sociale- og psykiatriske problemstillinger.

På stedet bor også flere fra personalegruppen. Vi huser ydermere 15 flygtninge fra Syrien og Eritrea. Lige neden for hovedhuset har vi en café, som hedder Cafe Hellebæk, hvor der bliver solgt kaffe, kage og is. I caféen er der mulighed for, som ung, at komme i praktik eller få et fritidsjob under pædagogisk opsyn.

Alt dette betyder at vores sted emmer af  mangfoldigt-liv med fokus på tålmodighed og rummelighed overfor alle menneskers forskelligheder og særheder.

Alle er velkomne i vores lille landsby.