Sammarbejdspartner


Som indehaver af konsulentfirmaet personale-sikkerhed, hvor jeg bla. tilbyder undervisning og supervision i konflikthåndtering og voldsforebyggelse, har jeg i den anledning igennem mere end 2 år været tilknyttet opholdsstedet Hellebæk.
Jeg har igennem hele forløbet , som var målrettet en beboer med helt særlige behov og udfordringer, undervist og mødt en meget engageret, fagligt dygtig og åben personalegruppe og ledelse, som på trods af den vanskelige og udfordrende opgave, formåede at udvikle sig, og at skabe trygge rammer for dem selv og for beboeren. En positiv udvikling, som kun få havde troet muligt, og som under den sidste del af tiden gjorde, at beboeren oplevede at leve et “normalt” liv.
Opholdsstedet Hellebæk er et helt særligt sted, med en helt specielt og omsorgsfuld ånd. De kan tilbyde en af Danmarks smukkeste beliggenheder, men også et tilbud af aktiviteter som gør, at der kan arbejdes relationelt og udviklende med beboerne på en særlig måde. Alt sammen noget som gør, at jeg kun kan give opholdsstedet de varmeste anbefalinger.
Alle er velkomne til at tage kontakt hvis ovennævnte ønskes uddybet.

Med venlig hilsen
Henrik Møller
Konsulent
www.personale-sikkerhed.dk

VORES ADRESSE


Opholdsstedet i Hellebæk
Nordre Strandvej 95a
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 28142702

Opholdsstedet Hyblerne

Nordre Strandvej 95
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 49708636