Leder: Mette Brøndum

Mette Bryndum, 56 år, Leder

Uddannelse og erfaring: Lærer og 25 års ledelseserfaring. Har arbejdet som skoleleder af Hellebæk Friskole i Helsingør, Efterskole lærer og Friskolelærer, projektleder ved byggeri af 22 landsbyskoler  i Guine-Bissau, Skoleleder af Escola da Producao i Empada, Guine-Bissau. Har en efter- uddannelse i psykologiske og psykiatriske perspektiver fra Søren Hertz og Jørn Nielsen.eder

Min passion i livet: Fra tidligt i mit liv har jeg været optaget af de store spørgsmål i verden, jeg har altid gerne ville gerne gøre en forskel. Som 7 årig var min drøm at drive et børnehjem i Indien, da jeg var teenager var jeg med til at bygge vindmøllen i Tvind.  I dag er jeg optaget af det der kan samle mennesker i større og mindre fællesskaber. Fællesskaber på tværs af de grænser der normalt adskiller folk. Med grænser mener jeg fag-grænser, kulturelle-grænser, alders-grænser, ide-grænser – ja kort sagt :  alle de grænser der adskiller os. Jeg er også optaget af hvordan vi hver især bedst kan bidrage til planetens overlevelse. Som person elsker jeg alle kunstarter – musik, teater, billedkunst, dans, mad og god litteratur.

Nikoline Brix Hansen, 30 år, afdelingsleder

Camilla Frølund Adelvard, Konstitueret Afdelingsleder

Uddannelse og erfaring: Uddannet pædagog fra Frøbelseminariet i 2011. Camilla har stor erfaring fra specialområdet og har særlig viden om psykiatriske- og misbrugs-problemstillinger. Det, der virkelig tænder og motiverer Camilla, er, at skabe rum for, at hverdagslige praksisser som at møde andre mennesker med åbenhed, lyst til at lytte og støtte, kan udøve både små og store mirakler over tid. Ting der før var tæt på uopnåelige for mennesker med psykiske eller fysiske udfordringer, bliver stille og roligt en reel mulighed, hvis der ydes en stabil, længerevarende indsats af høj relationel kvalitet.

Min passion i livet: Det ligger mig meget på sinde at følge mine drømme – samtidig med også at huske at stoppe op og mærke nuet. Jeg vægter godt samvær enormt højt. Der skal være højt til loftet, nærvær og ro og lyst til at være tilstede i det, der er, når jeg holder fri. Jeg holder meget af at opleve andre kulturer og mennesker, hvorigennem jeg lærer nye ting om mig selv.

Nikoline Brix Hansen, 30 år, afdelingsleder

Nikoline Brix Hansen, 30 år, Afdelingsleder. Pt. på barsel

Uddannelse og erfaring: Socialpædagog med erfaring fra en ungdomspension, et behandlingshjem og et enkeltmandsprojekt. Jeg er i gang med at efteruddanne mig  til Familie og Psykoterapeut hos DFTI i Valby. Har nu været afdelingsleder i Hellebæk i 1,5 år.

Min passion i livet: Jeg er en ildsjæl der bruger både mit privatliv og mit arbejdsliv på at udforske mennesket og  at skabe både store og små forandringer. Jeg er fascineret af livets mange facetter, impulsen og forskelligheder. Som person passer jeg godt på min krop med hel – og halv Marathon og almindeligt motionsløb. Jeg finder energi hos min familie, mine venner og hos min kæreste, men bestemt også ude i verden og prioterer derfor, at rejse i løbet af året. Jeg kan godt lide at spise god mad og at smage mad fra forskellige kulturer. Det er vigtigt for mig som person, at være i en konstant udvikling og af samme grund er jeg opmærksom på løbende, at udfordre mig selv, da det er det der holder mig i gang.