Mail: info@hellebaek.dk - Tel: 28142702

Mere information om kurset


Event Information:

 • lør
  02
  nov
  2019

  - Bo Møhl - "Selvskadens form og dynamik i behandlingsmiljøre"

  Kursus blev afholdt i Hellebæk den 02.11-2017
  Bo Møhl, cand. mag. & cand. psych., specialist og supervisor i psykoterapi og specialpsykolog i psykiatri. Han har 35 års erfaring med arbejde som klinisk psykolog i psykiatrien, og er nu professor i klinisk psykologi på Aalborg Universitet. Har skrevet talrige artikler og bøger om selvskade bl.a. “Selvskade – psykologi og behandling”.
  Formålet med dagen er, at give et overblik over selvskadende adfærd hos unge. Grundet den store udbredelse af selvskade, er det ikke længere et individuelt fænomen, men må også forstås i en bredere kulturel sammenhæng, som det man kan kalde for en social patologi. Kigger man på institutioner, hvor sårbare unge opholder sig, er tallene for selvskade endnu højere, og der er i stigende grad behov for viden om selvskadens form og dynamik i socialpædagogiske og socialpsykiatriske behandlingsmiljøer for unge.
  Undersøgelser viser også, at det kan være særdeles anstrengende og opslidende at arbejde med unge, der har selvskadende adfærd, uanset om de skader sig selv direkte ved fx at skære sig eller om de gør det indirekte ved fx at overspise eller det modsatte. Det er det, fordi forskellige følelser som angst, afmagt, utilstrækkelighedsfølel-
  ser, irritation og vrede er uhyre almindelige, når man som professionel eller pårørende har kontakt med mennesker, som skader sig selv.
  Rammerne for hvert kursus:
  09.30 - 10.00 Kaffe og te
  10.00 - 12.00 Oplæg
  12.00 - 12.45 Frokost og networking
  12.45 - 15.00 Oplæg
  15.00 - 15.30 Kaffe, te og kage/frugt
  Du og dine kollegaer kan tilmelde jer et eller flere af arrangementerne via formularet nedenunder.
  Alle kurserne er gratis.
  Ved spørgsmål er Du/I velkommen til at skrive en mail til:
  nikoline@hellebaek.dk

 

 

.

Tilmeldingsformular


 

Der er ingen ledige pladser tilbage til dette kursus. Du er velkommen til at skrive til os på info@hellebaek.dk hvis du ønsker at registrere dig på vores venteliste hvis der er frafald.

KURSUS KALENDER 2017/18


 

Download vores Kursus Pjece

Download Kursus Pjece

VORES ADRESSE


Opholdsstedet i Hellebæk
Nordre Strandvej 95a
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 28142702

Opholdsstedet Hyblerne

Nordre Strandvej 95
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 49708636