Kærlighed til den skæve arbejdsplads


Jeg har nu arbejdet på Hellebæk i godt to år. Inden da har jeg arbejdet på et bosted for mennesker med autisme og i en daginstitution.
Hellebæk er det første sted jeg møder, som rent faktisk arbejder målrettet med inklusion. På Hellebæk er der ikke en fast ramme, som de unge mennesker vi arbejder med skal passe ind i. Mit arbejde som pædagog bliver, at møde den unge, hvor den unge nu befinder sig i livet og så tilpasse mit arbejde, så det giver mening for det unge menneske.
På Hellebæk får jeg rum til at arbejde selvstændigt og på den måde der giver bedst mening for mig. Jeg kan møde forskellige mennesker på forskellige måder og derved kræves det ikke, at menneskerne der kommer til Hellebæk passer ind i en bestemt ramme.
For mig er der ingen tvivl om, at jeg udfører et bedre stykke arbejde, når rammen ikke er fastsat, men bliver formet omkring det enkelte menneske.

∼ Marie Jepsen

 

Kærlighed til den skæve arbejdsplads - Opholdsstedet Hellebæk

VORES ADRESSE


Opholdsstedet i Hellebæk
Nordre Strandvej 95a
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 28142702

Opholdsstedet Hyblerne

Nordre Strandvej 95
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 49708636